Begeleiding

Ben jij op zoek naar begeleiding?

Op zoek naar individuele begeleiding voor je kind? Of juist op zoek naar ondersteuning omdat het niet lekker loopt in je gezin? Wil je ondersteuning tijdens de gesprekken met de school van je kind? Alle vormen van begeleiding zijn online mogelijk. Met deze afspraken op afstand is goede begeleiding krijgen nog makkelijker.

Herken je dit?

Zie jij dat het niet lekker met je kind gaat? Zit jouw hoogbegaafde kind niet lekker in zijn vel? Is jouw hoogbegaafde kind snel boos? Of juist stil en teruggetrokken? Weet het met zijn eigen emoties zich geen raad? Voelt jouw kind zich down of depressief?

Heb jij vragen over de opvoeding van je kind? Wil je af van de negatieve sfeer in huis? Zou je minder strijd met je kind willen? En met vertrouwen in jezelf willen opvoeden?

Loopt het niet lekker met je kind op school? Zijn er nog te weinig aanpassingen voor jouw hoogbegaafde kind? Gaat jouw kind liever niet meer naar school of zit je kind inmiddels thuis?

 

 

 

  Flexibele begeleiding voor elke situatie

  Met een hoogbegaafd kind kan je in verschillende situaties vastlopen. Het kan zijn dat je kind niet lekker in zijn vel zit of dat het niet goed loopt op school. Maar je kan ook merken dat je vragen hebt over de opvoeding van jouw kind. Voor alle situaties biedt online begeleiding de ondersteuning die jullie nodig hebben.

  Wanneer je op zoek bent naar begeleiding voor je kind dan bied ik jouw kind individuele begeleiding. Bij vragen over de opvoeding biedt ik jou ouderbegeleiding. Wil je samen met mij in gesprek met de school van jouw kind? Dan is het mogelijk dat ik bij schoolgesprekken aanwezig ben om jou te ondersteunen.

   

  Wie ben ik?

  Ik, Eveline, moeder van 4 hoogbegaafde kinderen, weet hoeveel er op jou en jouw kind afkomt als blijkt dat je zoon of dochter hoogbegaafd is. Hoe pittig het voor jou als ouder is. Maar ook hoe moeilijk jouw kind het kan hebben met zichzelf.

  Ik werkte als orthopedagoog toen we ons eerste kind kregen. Ons kind, hoogbegaafd? Nee toch? Maar het bleek zo te zijn! Via haar kwam ik erachter dat ik ook hoogbegaafd ben. Uiteindelijk kregen we nog 3 hoogbegaafde kinderen. De afgelopen jaren zijn een enorme zoektocht geweest zowel voor mij als voor onze kinderen. Nu alles in een rustig vaarwater is gekomen en ik terugkijk op de afgelopen jaren zou ik willen dat ik eerder hulp gezocht had. Als ik eerder had geweten wat ik nu allemaal weet dan had het mij en de kinderen veel tranen, gedoe, stress en ruzies kunnen besparen.

  Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik mijn eigen passie, namelijk het begeleiden van ouders en hun kinderen in de zoektocht van hoogbegaafdheid. Naast dat ik intelligenite onderzoek afneem bied ik ook begeleiding aan ouders, kinderen en scholen. 

  Tijdens mijn online trajecten bied ik jou of jouw kind de begeleiding die jullie nodig hebben.

  Hoe werkt online begeleiding?

  De online begeleiding verloopt altijd via videobellen. Hiervoor maak ik gebruik van het platform webcamconsult. Dit is een een veilige omgeving die voldoet aan alle veiligheidseisen voor videobellen in de zorg.

  Na het maken van een afspraak ontvang je een mail met een link. Wanneer je hierop klikt op de afgesproken datum en tijd kom je in een virtuele wachtruimte terecht. De afspraak kan dan starten.

  We starten altijd met een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wil ik graag horen waar je precies tegenaan loopt. En natuurlijk ook wat je graag wilt bereiken. We bekijken dan samen of online begeleiding passend. Wanneer blijkt dat online ouderbegeleiding, individuele begeleiding voor jouw kind of schoolbegeleiding mogelijk is dan plannen we een nieuwe afspraak. We maken dan ook een inschatting van de hoeveelheid afspraken die we nodig zullen hebben.

  Dit zeggen anderen

  Bedankt voor de gesprekken. Door met jou te praten heb ik nieuwe inzichten gekregen. Je hebt mij vanuit een ander perspectief naar onze zoon laten kijken. Het is daardoor gezelliger in huis en ik kan beter omgaan met lastige momenten in de opvoeding!

  Esther (zoon 6 jaar)

  Ze is lief. Ik kon bij haar echt mezelf zijn!

  Fenne (8 jaar)

  Dank je wel voor het geweldige WRITEJUNIOR verslag. Je bent een bijzonder persoon, Eveline, dat je dit met hem voor elkaar hebt gekregen. Het was ontroerend en soms moeilijk om te lezen, maar het geeft ons als ouders net zoveel handvatten als dat het hemzelf biedt. Dank je wel. 

  Suzan (zoon 9 jaar)

  Dit is wat je merkt na de online begeleiding!

  Individuele begeleiding

  Jouw kind ontdekt wie hij is en wat hij nodig heeft om lekker in zijn vel te zitten. Doordat jouw kind zichzelf leert zichzelf te zijn ontstaat er meer vertrouwen. Het durft uitdagingen aan te gaan en krijgt grip op zijn eigen intense emoties. Wanneer het zelfvertrouwen van jouw kind groeit zal je merken dat jouw kind zich gelukkiger voelt.

  Ouderbegeleiding

  Je leert vaardigheden die je direct kan toepassen in je gezin. Doordat je weet hoe je kan reageren in bepaalde situaties ervaar je meer vertrouwen in jezelf. Je kan vanuit vertrouwen handelen en dit geeft jou rust. Wanneer jij rust ervaart in jezelf zal je ook merken dat jouw kinderen hierop reageren met meer rust, waardoor je gezin beter draait.

  Schoolbegeleiding

  Samen met school gaan we op zoek naar wat passend onderwijs voor jouw kind betekent. We zoeken naar oplossingen om ervoor te zorgen dat jouw kind op school krijgt wat het nodig heeft. Dat het een leeraanbod krijgt waardoor het zichzelf weer kan ontwikkelen en beter in zijn vel zit. Zodat jouw kind weer met plezier naar school gaat.

  GEVOLG: EEN FIJNE GEZINSSITUATIE WAARIN IEDER GEZINSLID WEER LEKKER IN ZIJN VEL ZIT

  Tarief voor online begeleiding

  Online begeleiding kost €80,00 per afspraak. Het intakegesprek duurt 1,5 uur. De overige afspraken duren maximaal 1 uur.

  Uit ervaring blijkt dat een combinatie van de verschillende vormen van begeleiding het beste werkt! Wanneer er meerdere vormen van begeleiding gecombineerd worden dan zijn de kosten per afspraak €70,00.

  Wil je online begeleiding ? Stuur mij dan een mail of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

   

  Contactformulier

  Heb jij nog een vraag? Laat het mij weten via het contactformulier. 

  Ik ga zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in het privacybeleid.