Over mij

Mijn verhaal

Mijn naam is Eveline Noordtzij en ik zie graag een passende schoolomgeving voor alle hoogbegaafde kinderen. Een plek waar ze zich gezien, gehoord en erkent voelen.

Vijf jaar geleden ben ik mij gaan specialiseren in hoogbegaafdheid. Door mijn eigen ervaring met onze vier hoogbegaafde kinderen heb ik gezien en ervaren dat een goede begeleiding van kinderen, ouders en scholen van groot belang is.

Ons kind, hoogbegaafd? Nee toch? Maar het bleek zo te zijn! Via hem kwam ik erachter dat ik ook hoogbegaafd ben. Uiteindelijk kregen we nog 3 hoogbegaafde kinderen. Onze zoektocht naar passend onderwijs was een regelrechte ramp. Ik wilde zo graag het beste voor mijn kinderen, maar ik voelde me soms zo machteloos. Gelukkig zitten mijn kinderen nu op een fijne school waar hun talenten echt tot uiting kunnen komen. Mijn kinderen blij, ik blij.

Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik mijn eigen passie, namelijk het begeleiden van ouders en hun kinderen in de zoektocht van hoogbegaafdheid. Ik neem intelligentieonderzoeken af en geef individuele begeleiding voor kinderen die niet lekker in hun vel zitten en niet om kunnen gaan met hun hoogbegaafdheid.

Ik heb gestaan waar jij nu staat! Ik sta graag naast jullie in dit proces. 

De afgelopen jaren heb ik al vele ouders, hun hoogbegaafde kinderen en scholen mogen ondersteunen. Zij hebben op basis van een onderzoek en door het voeren van schoolgesprekken een passende leeromgeving voor het hoogbegaafde kind kunnen realiseren.

 

Volg mij op Social Media:

Hoe klanten mij ervaren

Wij hebben de afgelopen jaren voor onze twee kinderen goede begeleiding gehad. Tijdens het intelligentie onderzoek waren ze beiden erg op hun gemak. In latere gesprekken met en zonder school was de kennis van Eveline heel goed en professioneel. Hierdoor hebben wij en ook school stappen kunnen zetten om onze twee kinderen goed te kunnen begeleiden. Inmiddels hebben wij al zo’n 4 jaar regelmatig een prettig contact met Eveline

Anita

Moeder van dochter (8 jaar) & zoon (6 jaar)

Wil jij passend onderwijs voor jouw hoogbegaafde zoon of dochter?

Ik denk graag met je mee!